Vi är idag den största tillverkaren av miljötoner i Skandinavien.

HP SKRIVARE - PROBLEM MED FÖRBRUKNINGSMATERIAL

Rapporterar din skrivare från hp som du använder kompatibla toner till att den har '' problem med förbrukningsmaterial''? 

Vad har min skrivare för version av firmware?

Om problemet redan har uppstått och din hp skrivare rapporterar’’ problem med förbrukningsmaterial’’.  Starta med att se efter vilken version av firmware som din skrivare har. 

Välj  ''konfigurering’’  i inställningsmenyn → ''service''  klicka på → ’’ datum för programvara ’’. 

Har din skrivare version som är nyare har den uppdaterats och medför att din skrivare inte känner igen kompatibla toner.Stäng av automatiska uppdateringar på hp skrivare! 

I förebyggande syfte för att din skrivare inte ska uppdatera sig automatisk alternativt om din skrivare har uppdaterat sig, rekommenderar vi att stänga av att din hp skrivare kan uppdatera sig automatisk. 

Välj ''konfigurering'' klicka → ''service'' i inställningsmenyn → ''laserjet uppdatering'' → ''hantera uppdatering'' → '' tillåt uppdatering'' välj → ''nej'' för att stänga av automatiska uppdateringar. 

Obs! Har din skrivare varit utan ström längre än en timme? Då kan din skrivare nollställt sig, och ställt tillbaka sig till att den ska uppdatera sig automatiskt. Se därför till att din skrivare inte är ansluten till internet när du startar den igen och gör om proceduren ↑ ovan.Tillåt din hp skrivare att nedgradera sig! 

Har din skrivare redan uppdaterat sig till den nya versionen av firmeware ? Då behöver du nedgradera din hp skrivare för att kunna använda kompatibla toner. Första steget är tillåta din skrivare att nedgradera sig: 

Välj ''konfigurering'' klicka på →   ''service'' i inställningsmenyn →  ''laserjet uppdatering'' → ''hantera uppdatering'' →  ''tillåt nedgradering'' → välj '' nej '' för att tillåta nedgradering.Ladda ner den äldre versionen av firmware till din hp skrivare

Börja med att välja din hp skrivare i menyn. Installera den äldre versionen av firmware till din skrivare genom att koppla skrivaren med en usb-kabel till datorn. 

Ladda ner den äldre versionen av firmware som en fil till din dator. 

Guider med inkluderade fil som gäller för skrivarna Hp laserjet Pro M280 & Hp laserjet Pro M254.

 Kör den nerladdade filen med den äldre versionen av firmware. 

Tryck därefter på send firmware.

 Det här steget kan ta en stund. Det är klart när den gula glada gubben visar sig!Stäng av automatiska uppdateringar efter nedgradering

Efter att skrivaren har blivit nedgraderad, se till att den inte är ansluten till internet, och upprepa steg två i guiden igen och stäng av automatiska uppdateringar. 

Det här för att din skrivare har blivit nollställd efter nedgradering, och återställt sig till standardinställningarna som är att den ska uppdatera sig automatiskt.